Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί ΛΕΙΨΟΙ : Θα τοποθετηθούν αυτόνομα φωτιστικά δρόμου

ΛΕΙΨΟΙ : Θα τοποθετηθούν αυτόνομα φωτιστικά δρόμου

211 προβολές

Το πρώτο αυτόνομο φωτιστικό δρόμου στην Ελλάδα θα τοποθετηθεί στους Λειψούς!

Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ. Φ. Μάγγος, επισημαίνοντας τα εξής: «Στα κεντρικά γραφεία της PHILIPS όπου μου έγινε ενημέρωση για το πλέον σύγχρονο αυτόνομο φωτιστικό δρόμου με ενσωματωμένο το πάνελ στο πάνω μέρος και την μπαταρία μέσα στο σώμα του φωτιστικού.

Ο δήμος μας, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», θα προχωρήσει στην προμήθεια 28 ιστών που θα φέρουν το συγκεκριμένο σύστημα φωτισμού και θα τοποθετηθούν στην περιοχή του Κάμπου και στην παιδική χαρά του νησιού.

Πρόκειται για ένα καλαίσθητο και απόλυτα οικολογικό φωτιστικό, με αισθητήρα κίνησης που ανιχνεύει και αυξάνει το φωτισμό όταν περνούν πεζοί ή αυτοκίνητα και χαμηλώνει στο 30% όταν δεν είναι απαραίτητο προκειμένου να εξασφαλίζει μεγαλύτερο χρόνο ζωής της μπαταρίας αλλά και αυτονομία.

Τα χρήματα είτε προέρχονται από δικά μας έσοδα είτε από κρατικές ενισχύσεις τα αξιοποιούμε για το καλύτερο και διαρκέστερο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις