Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί Λειψοί : Πρώτη μαζική στείρωση γατών

Λειψοί : Πρώτη μαζική στείρωση γατών

402 προβολές
Η δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου Λειψών κ. Μάγγου Φώτη :  
Με συντονισμένη επιχείρηση και με την από κοινού συνεργασία μεταξύ του δήμου Λειψών, του κτηνιατρικού κέντρου Λέρου, και εθελοντών από Πάτμο και Λειψούς πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαζική στείρωση γατών στο νησί μας.
Η ανταπόκριση ήταν απρόσμενα μεγάλη όπως και η αποδοχή του γεγονότος απ’ την κοινωνία του νησιού που συνέβαλε με κάθε τρόπο ώστε μέσα στο διήμερο να στειρωθούν 75 γάτες.
Κατά τη διάρκεια των χειρουργείων ανταμετωπίσθηκαν και προβλήματα υγείας των ζώων τα οποία θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία.
Η προστασία των ζώων και κατά συνέπεια της δημόσιας υγείας αποτελεί καθήκον μας και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε.
Ευχαριστούμε θερμά τον κτηνίατρο Μιχάλης Κοντραφούρης ο οποίος πραγματοποίησε δωρεάν τα χειρουργεία, την Ελένη, την Ντίτα και την Ευδοκία απ’ τους “Εθελοντές Ζωοφιλίας Πάτμου”, την Ρενέ Μπαλιακ και τους “Lipsi cat care”, τον Αντριάνο και τη Σύλβια για την παραχώρηση του χώρου, τον Alessandro Baldissera για την κάλυψη των φαρμάκων, καθώς και όλους όσοι συνέδραμαν ποικιλοτρόπως.
Η αρχή έγινε.
Στο επόμενο εγχείρημα ελπίζουμε σε ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση και συμμετοχή!!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις