Αρχική Web TV Κυριάκος Βελόπουλος: Η κυβέρνηση είναι ανεπαρκής απέναντι στις περιστάσεις

Κυριάκος Βελόπουλος: Η κυβέρνηση είναι ανεπαρκής απέναντι στις περιστάσεις

94 προβολές

Μιλώντας στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση σχετικά με την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε τη συζήτηση στη Βουλή “πολιτικαντισμούς με στημένες κόντρες και στημένα επιχειρήματα με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων”.

“Είστε η κυβέρνηση των λαθών. Είστε ανεπαρκείς απέναντι στις περιστάσεις. Είστε η χειρότερη κυβέρνηση. Στην πανδημία η Ελλάδα είναι στην πρώτη τριάδα στην ΕΕ, σε θανάτους. Στην ενέργεια στην ακρίβεια πρώτοι, δεύτεροι στις τιμές χονδρικής στην ενέργεια, στο χρέος πρώτοι, στα ελλείμματα στο πραγματικό εισόδημα, ακραία καιρικά φαινόμενα, ακραία ανικανότητα. Λέτε ότι δεν έχετε αντίπαλο. Έχετε αντίπαλο και αυτή είναι η Ελληνική Λύση. Θα είμαστε ο μοναδικός σας αντίπαλος με προτάσεις και επιχειρήματα όχι με λαϊκισμό”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις