Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως ΚΩΣ : Τέλη Μαρτίου ξεκινάει τις πτήσεις της η Ryanair

ΚΩΣ : Τέλη Μαρτίου ξεκινάει τις πτήσεις της η Ryanair

165 προβολές

To Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου, ενημερώνει ότι η αεροπορική εταιρεία Ryanair, θα ξεκινήσει το πτητικό της πρόγραμμα προς Κω, από την Βιέννη και το Ντίσελντορφ, τέλη Μαρτίου και από το Βερολίνο, αρχές Απριλίου. Αργότερα θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της από Ρώμη και Μπολόνια.

Οι πτήσεις από το Ντίσελντορφ θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, έως και τις 23 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις από Βιέννη θα ξεκινήσουν από 31 Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη & Σάββατο μέχρι και τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και τον Οκτώβριο κάθε Τρίτη και Σάββατο. Η τελευταία πτήση θα είναι στις 24/10.

Από το Βερολίνο οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Απριλίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο για τον μήνα αυτό, ενώ από τον Μάιο και μέχρι τέλος της σεζόν, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Η τελευταία πτήση από Βερολίνο θα είναι στις 24 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις