Αρχική Web TV Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρώτη συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά τις ευρωεκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρώτη συνέντευξη του πρωθυπουργού μετά τις ευρωεκλογές

από 12nisospress
138 προβολές

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις ευρωεκλογές δίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή την ώρα στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Δείτε live:

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί για το εκλογικό αποτέλεσμα, τα σενάρια για ανασχηματισμό αλλά και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά, σημεία της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ακρίβεια – Οικονομία

Ίσως χρησιμοποιήσαμε κάποιες φορές λάθος γλώσσα – για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών. Μόνο σημειακές διορθώσεις για τον νόμο

Όχι στις κινήσεις πανικού για την ακρίβεια

Θα έλθουν νέες παρεμβάσεις για την ακρίβεια. Αρχίζουμε να βλέπουμε μία αποκλιμάκωση των τιμών, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει να το δούμε αυτό με πολύ μεγαλύτερη ένταση.

Εκλογές

Αποδοκιμάστηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Έταξαν 45 δισ και πήραν 14%. Ο λαός αποκήρυξε τις εύκολες λύσεις, ξεράθηκαν τα λεφτόδεντρα, δεν προσφέρεται το έδαφος της πατρίδας μας για τέτοιου είδους φυτά.

Υπήρχαν πολίτες που δεν τους πείσαμε για το πόσο σημαντικές ήταν οι εκλογές, υπήρχαν όμως και πολίτες που ήθελαν να μας στείλουν νωρίτερα. Είχα πάρει τα μηνύματα, μιλούσα για την ακρίβεια, τις παθογένειες του βαθέως κράτους. Έβλεπα τα προβλήματα και πριν από την κάλπη.

Θέλω να αποδείξω με τον τρόπο μου ότι έλαβα το μήνυμα

Είναι καλύτερα που πήραμε τώρα το μήνυμα, θα κάνω διορθωτικές κινήσεις

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις