Αρχική Νέα Ελλάδας Κρεβατοκάμαρα για δύο: Πώς διαμορφώνεις ένα απλό υπνοδωμάτιο σε «φωλιά»

Κρεβατοκάμαρα για δύο: Πώς διαμορφώνεις ένα απλό υπνοδωμάτιο σε «φωλιά»

64 προβολές

Είστε ζευγάρι και περνάτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί. Μέχρι να Δεν χρειάζεται καν να συζητήσετε περί συμβίωσης, αφού σας έχει βγει σχεδόν αυτόματα. Πώς μπορείτε να κάνετε τη συμβίωσή σας πιο ποιοτική; Δημιουργώντας την ιδανική «φωλιά» στο σπίτι σας, με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η διαδικασία της μετάβασης πρόκειται να είναι διασκεδαστική, όμως, θα πρέπει να λάβετε κάποια πράγματα υπόψη, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως αργότερα. Ας δούμε τι πρέπει να έχετε στην κορυφή της λίστας σας, για τη νέα σας φωλιά.

1. Το ιδανικό στρώμα

Εφόσον μοιράζεστε τη ζωή σας, μοιράζεστε και τον ύπνο σας, σε καθημερινή βάση πλέον. Φροντίστε, λοιπόν, να είναι και αυτή η πτυχή της καθημερινότητάς σας ποιοτική. Ένα ανατομικό και άνετο στρώμα θα σας ξεκουράζει μετά από μια απαιτητική μέρα. Γνωρίζετε, άλλωστε, ότι ένας κακός ύπνος φέρνει μια κακόκεφη μέρα. Αυτό είναι καλό να μην το περνάτε μαζί, σε καθημερινή βάση.

2. Ποιοτικά σεντόνια

Η ποιότητα του ύπνου σας εξαρτάται και από την ποιότητα των σεντονιών σας. Ντύστε το τέλειο ανατομικό στρώμα που αγοράσατε μαζί, με σεντόνια που θα εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που εγγυάται το νέο σας στρώμα. Η επιλογή των σεντονιών καλό είναι να γίνει με τη συνδρομή και των δυο σας, ώστε να μην έχετε μικρο-διαφωνίες ως προς τα χρώματα και τις υφές.

3. Διακόσμηση για δύο

Οι κρεβατοκάμαρες και η διακόσμησή τους εκφράζουν απόλυτα τα άτομα που κοιμούνται σε αυτές. Συζητήστε μαζί τα χρώματα που θέλετε να βλέπετε στους τοίχους σας, όπως και την τοποθεσία των επίπλων. Οι κρεβατοκάμαρες που προορίζονται για δύο έχουν επίσηςκαι από ένα κομοδίνο σε κάθε πλευρά του κρεβατιού, κάτι που δεν θα πρέπει να παραλείψετε.

4. Το crash test της ντουλάπας

Η «συγχώνευση» ντουλαπών είναι η επιβεβαίωση της συμβίωσής σας. Καλό είναι, πριν γίνει αυτή η συγχώνευση, να κάνει ο καθένας σας τα αναγκαία ξεκαθαρίσματα σε ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα, αποχαιρετώντας κομμάτια της ζωής σας που δεν θέλετε πια. Αν πάλι τα ρούχα σας ασφυκτιούν μαζί, ακόμα και μετά το ξεκαθάρισμα, τότε μπορείτε να βρείτε λύση με μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα ή και περισσότερες ντουλάπες.

5. Όχι στην τηλεόραση

Όχι ότι έτσι θα απαλλαχθείτε από οθόνες (αφού υπάρχουν και τα κινητά), αλλά θα αποφύγετε το χάζεμα μαζί, και το άκουσμα άσχημων ειδήσεων που επικρατούν στην επικαιρότητα. Αφήστε την τηλεόραση στο σαλόνι και στους άνετους καναπέδες για movienights, και την κρεβατοκάμαρά σας για τη χαλάρωσή σας.

Οι κρεβατοκάμαρες ζευγαριών αντικατοπτρίζουν το κοινό γούστο δύο ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ζουν μαζί. Τόσα κοινά έχετε, σίγουρα θα τα βρείτε κι εκεί.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις