Αρχική Νέα Ελλάδας Κώστας Σκανδαλίδης στο “Flash Pass” by The Socialist: Η ακρίβεια δεν λύνετε με πολιτικές “βλέποντας και κάνοντας”

Κώστας Σκανδαλίδης στο “Flash Pass” by The Socialist: Η ακρίβεια δεν λύνετε με πολιτικές “βλέποντας και κάνοντας”

77 προβολές

Στην εκπομπή Flash Pass by The Socialist και τον Άγγελο Γαβρή, μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης.

Για το φλέγον θέμα της ακρίβειας ο κ.Σκανδαλίδης τόνισε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί με πολιτικές “βλέποντας και κάνοντας”, επέκρινε το “Καλάθι του Νοικοκυριού” και αντιπρότεινε την θέση του ΠΑΣΟΚ, για την μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά.

Για το θέμα των υποκλοπών ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι “ο Νίκος Ανδρουλάκης έβαλε το θέμα στην σωστή θεσμική του διάσταση”, ενώ χαρακτήρισε “αστείο” το λεγόμενο απόρρητο που επικαλείται η κυβέρνηση.

Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί πριν τις εκλογές.

Τέλος σχετικά με τον χρόνο των εκλογών ο Κ.Σκανδαλίδης τόνισε ότι “όλα είναι πιθανά”

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις