Αρχική Νέα Ελλάδας Κωνσταντοπούλου: “Ναι” από την Πλεύση Ελευθερίας στο νόμο Μητσοτάκη για τους απόδημους

Κωνσταντοπούλου: “Ναι” από την Πλεύση Ελευθερίας στο νόμο Μητσοτάκη για τους απόδημους

από 12nisospress
330 προβολές

Θετική ψήφο προτίθεται να δώσει η Πλεύση Ελευθερίας στην διάταξη για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού, όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ανάγνωση των Προγραμματικών Δηλώσεων.

Λίγα λεπτά μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ότι η εξέλιξη αυτή για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού είναι μια νίκη του κόμματός της.

Όπως άλλωστε επισήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου το θέμα του αποκλεισμού – όπως είπε – των Ελλήνων του εξωτερικού, ενέταξε στις παρατηρήσεις της κατά την συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων ενώ ήταν και το κεντρικό θέμα της ομιλίας του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Αλέξανδρου Καζαμία.

«Η ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πίεση που ασκήσαμε ήταν αυτό το ένα άρθρο. Αν υπάρξει τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία, εμείς προκαταβολικά δηλώνουμε ότι θα το ψηφίσουμε», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις