Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Κως: Ξήλωσαν τα παγκάκια μπροστά από Δημαρχείο και Ναυτικό Μουσείο Καλύμνου για να μην συχνάζουν οι ηλικιωμένοι

Κως: Ξήλωσαν τα παγκάκια μπροστά από Δημαρχείο και Ναυτικό Μουσείο Καλύμνου για να μην συχνάζουν οι ηλικιωμένοι

από 12nisospress
254 προβολές

Μετά από εντολή του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη ξηλώνουν  σήμερα Σάββατο πρωί 21 Μαρτίου 2020  τα παγκάκια μπροστά από το Δημαρχείο και το Ναυτικό Μουσείο, χώροι που καθημερινά συνωστίζονται αρκετοί ηλικιωμένοι.

Διαπιστώθηκε ότι αρκετοί είναι οι ηλικιωμένοι που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και αντί να μείνουν στο σπίτι τους, συχνάζουν στα εν λόγω σημεία βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία των συμπολιτών τους.

Τις εργασίες αφαίρεσης εκτελεί το ιδιωτικό συνεργείο του Θεολόγου Κουλλιά και τα παγκάκια μεταφέρονται στο Ισόγειο της αγοράς προκειμένου να τοποθετηθούν ξανά μετά τη λήξη των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr θα αφαιρεθούν τα παγκάκια και από άλλα σημεία της κεντρικής πλατείας και του λιμανιού όπου συχνάζουν ηλικιωμένοι.

Δείτε φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά

 

 

ΠΗΓΗ : kalymnos-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις