Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Κορωνοϊός: Σε καραντίνα νεαρός στρατιώτης με ύποπτα συμπτώματα στη Ρόδο

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα νεαρός στρατιώτης με ύποπτα συμπτώματα στη Ρόδο

228 προβολές

Τα αποτελέσματα από την εξέταση θα γίνουν γνωστά στους αρμόδιους γιατρούς του στρατιωτικού νοσοκομείου το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα στρατιώτης που υπηρετεί σε μονάδα της Ρόδου καθώς παρουσίασε πυρετό και άλλα συμπτώματα γρίπης.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η μεταφορά του κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προληπτική διαδικασία “καραντίνας” στην οποία έχει τεθεί το συγκεκριμένο άτομο. Δείγματα για αιματολογικές εξετάσεις έχουν ληφθεί και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό ή όχι.

Επιτελικός γιατρός της Ρόδου, που έχει εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, ανέφερε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση θα γίνουν γνωστά στους αρμόδιους γιατρούς του στρατιωτικού νοσοκομείου το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις