Αρχική Νέα Λέρου Κόλιας σε Λουλουδιά : Προσβάλεις τον εαυτό σου όταν καταγγέλλεις θέματα που έχεις ψηφίσει .

Κόλιας σε Λουλουδιά : Προσβάλεις τον εαυτό σου όταν καταγγέλλεις θέματα που έχεις ψηφίσει .

222 προβολές

Πολιτικό χαστούκι η σημερινή απάντηση του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη στα όσα είχε καταγγείλει ο επικεφαλής του συνδυασμού Λέρος Νέα Αρχή κ. Λουλουδιάς Στέλιος στην εκπομπή του Νίκου Ιγνατίδη , Τα Νέα της Λέρου.

Ο δήμαρχος Λέρου έκανε αναφορά στον Στέλιο Λουλουδιά παρουσιάζοντας επιχειρήματα καθώς και έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Γεώργιος Τραμπούλης , στέλεχος του κ. Λουλουδιά είχε ψηφίσει στην οικονομική επιτροπή την ανάπλαση  του Λακκιού , δηλαδή την σύμβαση έργου  για την οποία ο Στέλιος Λουλουδιάς έκανε λόγο για κατευθυνόμενες διαδικασίες προκειμένου να φεύγουν εκτός Λέρου χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να πέσουν σε επαγγελματίες του νησιού …

Ο δήμαρχος Λέρου για ακόμα μία φορά είπε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Στέλιος Λουλουδιάς δεν ξέρει τι καταγγέλει και ότι είναι εντελώς ανενημέρωτος.

Μαζι με την Απάντηση στο Στέλιο Λουλουδιά ο δήμαρχος Λέρου έκανε ενημέρωση και για άλλα θέματα εκ των οποίων ένα θέμα ήταν η επίσκεψη της Βασίλισσας Σοφίας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Δημάρχου Λέρου :

https://youtu.be/EAylYhdarHE

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις