Αρχική Νέα Λέρου Κολιας Μιχάλης : Oι Δήμοι δύναται να υποβάλλουν πρόταση για την αναπροσαρμογή στις τιμές ζώνης της χωρικής τους αρμοδιότητας.

Κολιας Μιχάλης : Oι Δήμοι δύναται να υποβάλλουν πρόταση για την αναπροσαρμογή στις τιμές ζώνης της χωρικής τους αρμοδιότητας.

55 προβολές
ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ–ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Γραφείο Δημάρχου ανακοινώνεται ότι το υπουργείο οικονομικών με διάταξη του στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο και συγκεκριμένα στο άρθρο 34 προβλέπει ότι από 01-12-2022 έως 31-12-2022 οι Δήμοι δύναται να υποβάλλουν πρόταση για την αναπροσαρμογή στις τιμές ζώνης της χωρικής τους αρμοδιότητας.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αυθαίρετη αύξηση και την ενεργοποίηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων σε όλη τη χώρα που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και αδικίες με αποκορύφωμα τη διακοπή χορήγησης του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης, με απόφαση του το υπουργείου οικονομικών μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν από το Δήμο μας, την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου αλλά και αποφάσεις άλλων Δήμων δίνει τη δυνατότητα για την αναπροσαρμογή των τιμών.
Σε συνεδρίαση του το δημοτικό συμβούλιο αρχές Δεκεμβρίου θα λάβει απόφαση επαναφοράς των αρχικών αντικειμενικών τιμών, η οποία θα σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών για τη σύμφωνη γνώμη του ευελπιστώντας ότι θα δοθεί λύση στην κατάφωρη αδικία που έχουν υποστεί οι πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις