Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΑγαθονήσι Κλιμάκιο της Αlpha Bank στο Αγαθονήσι

Κλιμάκιο της Αlpha Bank στο Αγαθονήσι

92 προβολές

Κλιμάκιο της Alpha Bank με επικεφαλής τη Διευθύντρια Διεύθυνσης Καταστημάτων Νήσων Αιγαίου και Κρήτης κ. Μαρία Παπαγεωργίου, επισκέφθηκε το Αγαθονήσι την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί με στόχο την υγεία» που υλοποιείται από την εν λόγω Τράπεζα και αφορούσε την παράδοση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγαθονησίου.

Αρκετά είδη  από τα πολλά που παραδόθηκαν, έλειπαν παντελώς από το Ιατρείο του νησιού, όπως φορητός αναλυτής αερίων  αίματος, φορητός καρδιογράφος με διάγνωση, υπέρηχο φορητό Fast track κ.α.  Ο Δήμαρχος Αγαθονησίου κ. Ευάγγελος Κόττορος  συνεχάρη τη διοίκηση και τα στελέχη της Alpha Bank για την υλοποίηση του προγράμματος  «Μαζί με στόχο την υγεία» και τους ευχαρίστησε θερμά για τη σημαντική  αυτή προσφορά προς τους ακρίτες του Αγαθονησίου, τονίζοντας:

«Η σπουδαία αυτή προσφορά της Τράπεζάς  σας, προς το Π.Ι. Αγαθονησίου,  αποκτά ιδιαίτερη σημασία τους δύσκολους αυτούς καιρούς που βιώνουμε όλοι μας και ειδικά οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών».

 

ΠΗΓΗ : www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις