Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Κλειστά τα σχολεία σε όλη την Κω, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Κλειστά τα σχολεία σε όλη την Κω, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

82 προβολές

Με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, αναστέλλεται η λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, σε όλο το νησί.

Ο Δήμαρχος Κω έλαβε τη σχετική απόφαση, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν αναγγελθεί για την ημέρα αυτή, της πιθανής επικινδυνότητας που μπορεί να προκύψει στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στα σχολεία αλλά και της αδυναμίας εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η τελευταία μετεωρολογική πρόβλεψη για την Κω δείχνει χιονοπτώσεις, που ίσως εκδηλωθούν και στα πεδινά, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η αναστολή λειτουργίας θα ισχύσει αρχικά για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και εφ’ όσον συντρέχει λόγος, θα παραταθεί για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, με νέα απόφαση η οποία θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα.

Ο Δήμος Κω καλεί τους συμπολίτες μας, για την ασφάλειά όλων, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή καθώς και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις