Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Κλείνει τα πολιτικά του γραφεία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς .

Κλείνει τα πολιτικά του γραφεία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς .

από 12nisospress
317 προβολές

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει ότι κλείνει τα πολιτικά του γραφεία ο βουλευτής Δωδεκανήσου  της Νέας  Δημοκρατίας , κ. Ιωάννης Παππάς .

Ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι πλέον η επαφή με τον κόσμο θα γίνεται μέσο των προσωπικών του τηλεφώνων και των τηλεφώνων των συνεργατών του.

 

Η ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

 

Μετά απο τις νέες υποδείξεις του ΕΟΔΥ και τα ενδεικνυόμενα μέτρα της Πολιτείας και με την σκέψη μας στον περιορισμό των κρουσμάτων , πρέπει όλοι μας να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα .
Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι σας ενημερώνω πως η λειτουργία των Πολιτικών μου γραφείων , σε Ρόδο , Κω και Αθήνα διακόπτεται προσωρινά.
Το τηλέφωνο μου, τα τηλέφωνα των συνεργατών μου και τα mail μας , που άλλωστε γνωρίζετε , θα είναι στην διαθεσή σας για κάθε επικοινωνία . ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ χωρίς φόβο και πανικό , αλλά με προσοχή και τήρηση των οδηγιών απο τους ειδικούς.
Λειτουργούμε Υπεύθυνα με προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία, τα τηλέφωνα θα λειτουργούν καθημερινά: 10.00-14.00 και 18.00-21.00 έπειτα από εκτροπή που έχει γίνει στις προσωπικές μας συσκευές.
#μένουμε_σπίτι

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις