Αρχική Νέα Λέρου ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΡΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»: Πρόσκληση για Ημερίδα με θέμα « Διαχείριση κρίσεων από φυσικές καταστροφές»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΡΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»: Πρόσκληση για Ημερίδα με θέμα « Διαχείριση κρίσεων από φυσικές καταστροφές»

210 προβολές

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΡΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Τμήμα : Ιωάννης Ζαβόλας

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το τμήμα «Ιωάννης Ζαβόλας» του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου «Άρτεμις» σας προσκαλεί, να παρευρεθείτε στην ημερίδα με θέμα « Διαχείριση κρίσεων από φυσικές καταστροφές», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 21:00 στην ταράτσα-αίθριο της «Άρτεμις» . Ομιλητής θα είναι συμπατριώτης μας, Υ/Β Ντεληγιάννης Πέτρος ( Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το Υπουργείου Παιδείας )

 

Βιογραφικό Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’

Έχει υπηρετήσει σε Υπηρεσίες Τάξης σε Λέρο και Αττική , καθώς και στην Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων Προσώπων . Την τελευταία δεκαετία υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Δράμας και τελευταία ως Προϊστάμενος Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων . Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Υπουργείο Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ) . Είναι μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΕΚΔΔΑ) σε θέματα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ». Εκπαιδευτής στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας σε Δράμα και Καβάλα , στις ειδικότητες «ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ» και «ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ» σε θέματα :

· Αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών

· Φύλαξης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων

· Ασφάλειας Προσώπων

· Ασφάλειας Εγκαταστάσεων – Χρηματαποστολών

· Εξουδετέρωσης Βομβών και Εκρηκτικών Μηχανισμών

· Ανακριτικής

· Διαχείρισης Κινδύνων , Καταστροφών και Κρίσεων

Επίσης σε και Κέντρα Δια Βίου Μάθησης για την εκπαίδευση Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας , καθώς και σε θέματα :

· Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων

· Ασφάλειας Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων

Μεταξύ άλλων έχει επιμορφωθεί και εκπαιδευτεί στην Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων , σε θέματα Πρώτων Βοηθειών , στην Προστασία Υψηλών Προσώπων , στην Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων , στην Διαχείριση Κρίσεων από Φυσικές Καταστροφές κ.α.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις