Αρχική Αθλητισμός Κατερίνα Εμμανουήλ για το 3ο Εθνικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας που πραγματοποιείται στο νησί της Λέρου

Κατερίνα Εμμανουήλ για το 3ο Εθνικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας που πραγματοποιείται στο νησί της Λέρου

116 προβολές
Είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε ένα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός για τα δεδομένα της Λέρου.
Αθλητές από 15 ποδηλατικούς ομίλους από όλη την Ελλάδα, με αθλητές διαφορετικών ηλικιών, συμμετείχαν στη διήμερη αθλητική διοργάνωση, που έλαβε χώρα στον παραλιακό δρόμο του Λακκιού και στην περιοχή του παλιού ιταλικού φράγματος, στο Φυτώριο.
Οι αθλητές και οι αντιπροσωποι των σωματείων απόλαυσαν τις διαδρομές μέσα στη δασική περιοχή του Φυτώριου, ενώ γνώρισαν τα τοπικά προϊόντα και τις ομορφιές του τόπου μας.
Στηρίζουμε τέτοιες σπουδαίες δράσεις που προάγουν την αθλητική κουλτούρα και συμβάλλουν στην απόκτηση συμπεριφορών για μια ζωή πιο υγιεινή και πιο φιλική προς το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού!
Είναι σημαντικό τέτοια γεγονότα, αλλά και καθετί που προβάλλει τα νησιά μας, να τα αγκαλιάζει η τοπική κοινωνία και να τα αναδεικνύει!
Συγχαρητήρια

στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, στο Aegean Cuisine Dodecanese, στο Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης, στον Εμπορικό Σύλλογο Λέρου και σε όλους τους χορηγούς, τους εθελοντές και τους συνδιοργανωτές!

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στον Φανούρη Κοντογιωργάκη και τον Νικόλαο Πρέζα, τους εμπνευστές και συντονιστές αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας!!!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις