Αρχική Νέα Λέρου Καταγγέλει την ανευθυνότητα των υπηρεσιών του ΚΥΤ Λέρου ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ – Δεν εφαρμόσουν τους κανόνες , η Αστυνομία αδιαφορεί.

Καταγγέλει την ανευθυνότητα των υπηρεσιών του ΚΥΤ Λέρου ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ – Δεν εφαρμόσουν τους κανόνες , η Αστυνομία αδιαφορεί.

από 12nisospress
309 προβολές

Την αγανάκτηση του για την αδιαφορία των υπευθύνων εκφράζει με δημόσια τοποθέτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος  Παλαπουγιούκ 

Η ανάρτηση του : 

Πριν λίγο βγήκα για βασικές ανάγκες του σπιτιού και μόνο για αυτό ….

Αυτό που είδα στην περιοχή του Λακκιού με εξαγριώνει.

Δεκάδες μεταναστών σε μπουλούκια προχωρούν ανενόχλητοι χωρίς να ελέγχονται από κανένα.

Δημόσια θέλω να καταγγείλω την διοίκηση του  ΚΥΤ για ανυπακοή στους κανόνες που έχουν ανακοινωθεί από το κράτος .

Κύριοι οι ευθύνες σας είναι τεράστιες .

Εφαρμόστε τους κανόνες και τους νόμους , η κοινωνία του νησιού και η δημόσια υγεία δεν θα γίνουν πείραμα για κανένα ανεύθυνο.

Επίσης καλό θα ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού να αναγκάζουν τους ανθρώπους αυτούς να εφαρμόσουν τους νόμους και όχι να τους προσπερνούν ανενόχλητοι.

Τέλος φίλοι και φίλες εργαζόμενοι των ΜΚΟ του νησιού σέβομαι την προσπάθεια σας να βοηθήσετε όλους αυτούς τους ανθρώπους αλλά θα πρέπει στα καθήκοντα σας να είναι η άμεση ενημέρωση των ανθρώπων αυτών για την κατάσταση που επικρατεί , όλα δείχνουν ότι δεν το εφαρμόζετε.

Ο Κορωνοιός είναι θέμα χρόνου να μας χτυπήσει την πόρτα , κάποιοι συνάνθρωποι μας θα κινδυνέψουν , οφείλουμε να σεβαστούμε την αγωνία της κοινωνίας και οφείλουμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες.

Άποψη μου και λυπάμαι που το αναφέρω βλέπω ότι σύντομα λόγω της ανευθυνότητας κάποιων θα εφαρμόσει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Μένουμε σπίτι και εφαρμόζουμε κατά γράμμα τους κανόνες !

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις