Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ META ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ!

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ META ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ!

53 προβολές
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, μαζικοί έλεγχοι για Covid-19 σε 180 κατοίκους των Λειψών από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που μετέβη εκτάκτως από την Κάλυμνο μετά την επικοινωνία μου ως Δήμαρχος Λειψών με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.
Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν πλήρως το καλό σενάριο και εξαλείφουν το ενδεχόμενο ύπαρξης κρουσμάτων, καθώς δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα μετά τους 180 ελέγχους. Από την αρχή της πανδημίας οι Λειψοί παραμένουν covid-free!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την ομάδα του κλιμακίου του ΕΟΔΥ για την άριστη συνεργασία και το σθένος της, καθώς και όλους του φορείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που υπερέβαλλε και υπερβάλλει εαυτόν στην μάχη απέναντι στον Κορονοϊό.
Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι την ολοκλήρωση των εμβολιασμών.
Τηρούμε τα μέτρα.Δεν εφησυχάζουμε.Δεν χαλαρώνουμε. Χωρίς την απαραίτητη προσοχή η κατάσταση αυτή μπορεί να μετατραπεί ανά πάσα στιγμή σε εφιάλτη.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις