Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Χωρίς παρέλαση και με λιτό τρόπο γιορτάστηκε η 200η Επέτειος από την Επανάταση του 1821

ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Χωρίς παρέλαση και με λιτό τρόπο γιορτάστηκε η 200η Επέτειος από την Επανάταση του 1821

143 προβολές

πως συμβαίνει τελευταία λόγω της πανδημίας, εορτάστηκε η 200η Επέτειος από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 με λιτές εκδηλώσεις που περιελάμβαναν δοξολογια στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσίου και κατάθεση στεφάνων, από τις πολιτικές, στρατιωτικές, αστυνομικές και λιμενικές αρχές του τόπου.

Ο Έπαρχος, ο Δήμαρχος, δημοτικοί και περιφεριακοί σύμβουλοι και εκρπόσωποι των ενστόλων κατέθεσαν στεφάνι στο μνημέιο της Ελευθερίας στην πλατεία, χωρίς την παρουσία κόσμου και με τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

 

Ξεχωριστή νότα μια ομάδα μικρών παιδιών που προσήλθαν στο μνημείο και κατέθεσαν λουλούδια, τιμώντας την ξεχωριστή αυτή ημέρα της εθνικής μνήμης, ενώ πριν αποχωρήσουν έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

(φώτο Μ. Μέρης, Ε. Κουκιαϊνη)

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις