Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Σπουδαστές ΑΕΝ Καλύμνου προς τον Θ. Τσαγκάρη: “Θα είστε πάντα στην καρδιά μας ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Σπουδαστές ΑΕΝ Καλύμνου προς τον Θ. Τσαγκάρη: “Θα είστε πάντα στην καρδιά μας ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ”

από 12nisospress
391 προβολές

Μπορεί κανείς να παραφράσει τη γνωστή προσκοπική ρήση και να την προσαρμόσει στην περίπτωση του σημερινού Λιμενάρχη Θεοφίλη Τσαγκάρη, “μια φορά Διοικητής (ΑΕΝ) για πάντα Διοικητής”, όπως φάινεται από την ανακοίνωση του Συλλόγου των σπουδαστών της Ακαδημίας, μόλις γνωστοποιήθηκε η προαγωγή του από Πλωτάρχη σε Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.

Οι σπουδαστές της ΑΕΝ Καλύμνου, δείχνουν πως το συναισθηματικό με τον πρώην Διοικητή τους και σημερινό Λιμενάρχη, είναι πολύ δυνατό, καθώς υπήρξε ο πρώτος Διοικητής της Σχολής κατά την ίδρυσή της και δημιούργησαν άριστους δεσμούς μαζί του.

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Θεοφίλη Τσαγκάρη να είναι “σιδεροκέφαλος” και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιδιαίτερή του πατρίδα, από όποια θέση ευθύνης και από όποιο βαθμό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των σπουδαστών της ΑΕΝ Καλύμνου:

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις