Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Καμιά Επίσημη Ανακοίνωση για την αναβολή του φετινού Αναρριχητικού Φεστιβάλ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Καμιά Επίσημη Ανακοίνωση για την αναβολή του φετινού Αναρριχητικού Φεστιβάλ

160 προβολές

Αναβάλλεται για φέτος η διοργάνωση του «Παγκόσμιου Αναρριχητικού Φεστιβάλ της Καλύμνου 2020», μετά από απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού,  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Απόφαση,  που, αν και δυσάρεστη, κρίνεται όμως ότι κινείται σε λογικά πλαίσια, λόγω των έκτακτων συνθηκών από την εξάπλωση του covid-19, φαίνεται όμως πως η επιτροπή τουρισμού του Δήμου  Καλυμνίων …  λησμόνησε να προβεί σε οποιαδήποτε ενημέρωση!

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμιά ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση, που να γνωστοποιεί την αναβολή του Παγκόσμιου Αναρριχητικού Φεστιβάλ 2020, γεγονός που δεν συνάδει τόσο  με τον τόπο που θεωρείται ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αναρρίχησης, όσο και με την σοβαρότητα του θεσμού του Φεστιβάλ, που αφορά την Παγκόσμια Αναρριχητική Κοινότητα.

Είναι «θλιβερό» το γεγονός της αναβολής του Φεστιβάλ, όμως η παγκόσμια αναρρίχηση,  υπήρξε κι αυτή «θύμα» της πανδημίας που έπληξε την υφήλιο και δεν δείχνει να υποχωρεί, όμως η Κάλυμνος, που είναι ένας «free covid» προορισμός, είναι έτοιμη να υποδεχτεί όσους θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν στο νησί και να απολαύσουν το άθλημά τους.

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις