Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Ι.Μαστροκούκος: “Θρασύς, επικίνδυνος και αξιολύπητος ο Δήμαρχος του νησιού.”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Ι.Μαστροκούκος: “Θρασύς, επικίνδυνος και αξιολύπητος ο Δήμαρχος του νησιού.”

57 προβολές

Στη χθεσινή(29/9) έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου ,στις 2.00 το μεσημέρι,για τη συζήτηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του θέματος: “Λήψη απόφασης (εκκίνηση διαδικασιών) για τη μίσθωση ακινήτου/ακινήτων για τις ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με τη μεταβατική διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων Δήμου Καλυμνίων έως την ολοκλήρωση των σχετικών μόνιμων υποδομών” σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε τον χαρακτηρισμό “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ” . Το σκεπτικό όσων έλαβαν το λόγο ήταν, ότι η Δημοτική Αρχή “έφερε στο πόδι” και με προχειρότητα ,χωρίς έγγραφη τεκμηριωμένη εισήγηση των Τεχνικών Υπηρεσιών ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αποτέλεσμα αυτής εξέλιξης, ήταν να ματαιωθεί η συζήτηση του θέματος.

Με αφορμή ,τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση,και τις συμπεριφορές του δημάρχου, από τη Δημοτική Παράταξη “Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση ” και τον επικεφαλής  Ιωάννη Μαστροκούκο, εκδόθηκε δελτίο τύπου, με το οποίο ασκείται δριμεία κριτική στη Δημοτική αρχή και προσωπικά στο Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη. Μάλιστα χρησιμοποιούνται βαρύτατοι και αιχμηροί χαρακτηρισμοί για το Δ.Διακομιχάλη, όπως “ο δήμαρχος παρουσιάστηκε θρασύς, αλαζονικός, πρόχειρος και συνάμα δειλός και αξιολύπητος”.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου της Παράταξης “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” που φέρει τον τίτλο:«Θρασύς ,επικίνδυνος και αξιολύπητος ο Δήμαρχος του νησιού.»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις