Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Για μια ακόμη φορά ο Μανώλης Κουλιάς Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιας Αλιείας Ελλάδας

ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Για μια ακόμη φορά ο Μανώλης Κουλιάς Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιας Αλιείας Ελλάδας

από 12nisospress
538 προβολές

Ο Μανώλης Κουλλιάς, Πρόεδρος της Παράκτιας Αλιείας και Ξιφία Καλύμνου, ανανέωσε και πάλι την θητεία του στην Προεδρία της Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιας Αλιείας Ελλάδας, μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες  που έγιναν στο  εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο στο λιμάνι του Πειραιά και ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Οι Έλληνες ψαράδες της Παράκτιας Αλιείας, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του δραστήριου Προέδρου τους, του Μανώλη Κουλλια και αποφάσισαν ομόφωνα να αναλάβει ξανά τα ηνία της Ένωσης, ειδικά σε μια περίοδο που ο τομέας αυτός της αλιείας βάλλεται και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Οι παράκτιοι αλιείς, ειδικά οι Καλύμνιοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα, ειδικά μετά την επιβολή του «χαρατσιού» στα σκάφη τους και με τις νομοθεσίες, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο να «υπονομεύουν» την ίδια τους την επιβίωση, σε ένα επάγγελμα που από τη φύση του, τους προσφέρει ένα σκληρό μεροκάματο.

Ο «Π.τ.Κ.» συγχαίρει τον Μανώλη Κουλλιά για την αναγνώριση που έτυχε και πάλι από τους συναδέλφους του και τους ευχόμαστε καλούς αγώνες για τα δίκαια των ψαράδων, που για την Κάλυμνο είναι ο «πυρήνας» της τοπικής οικονομίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Πλοιοκτητών Παράκτιας Αλιείας Ελλάδας, για την εκλογή του νέου Δ.Σ.

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις