Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς: «Το Αιγαίο είναι η κοιτίδα του Ελληνισμού και το Καστελλόριζο η καρδιά του»

Ιωάννης Παππάς: «Το Αιγαίο είναι η κοιτίδα του Ελληνισμού και το Καστελλόριζο η καρδιά του»

67 προβολές

Εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου παρευρέθηκε στο Καστελλόριζο, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κυρίου Νίκου Παναγιωτόπουλου  και του Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς για την 78η επέτειο απελευθέρωσης της νήσου, όπου ο κ. Παππάς είχε την τιμή να καταθέσει στεφάνι ως εκπρόσωπος της Βουλής.

Παρέστησαν, επίσης, στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου του νησιού και ευχήθηκαν σε μαθητές, δασκάλους και γονείς, καλή σχολική χρόνια.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του τόνισε πως:

«Σήμερα, από το ακριτικό και ηρωικό Καστελλόριζο, την καρδιά του Ελληνισμού, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και ετοιμότητας, προς πάσα κατεύθυνση.

Θεμέλιοι λίθοι της κρατικής και εθνικής μας υπόστασης είναι η  δημοκρατία και η ελευθερία, αγαθά και έννοιες για τις οποίες δεν διαπραγματευόμαστε και τις οποίες είμαστε έτοιμοι να προασπίσουμε, όποτε κι αν χρειαστεί.

Το Αιγαίο είναι η κοιτίδα του Ελληνισμού και το Καστελλόριζο η καρδιά του».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις