Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ : MHNYMA ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ : MHNYMA ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

από 12nisospress
309 προβολές

Η 25η Μαρτίου είναι ημερομηνία-σταθμός για την ιστορία του Έθνους μας, αφού οι σκλαβωμένοι για τέσσερις αιώνες Έλληνες αποτίναξαν τον Οθωμανικό ζυγό.

Η ενότητα, η μαχητικότητα και η φιλοπατρία που μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας κατά την Επανάσταση ,πρέπει να γίνουν παράδειγμα για όλους τους Έλληνες, ειδικά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Η κάθε εποχή αναδεικνύει τους Ήρωές της, γι’αυτό σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος που διαφυλάττουν με σθένος τα σύνορα της Πατρίδας στα νησιά μας και στον Έβρο αλλά και τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το στελεχιακό προσωπικό των Δομών Υγείας και όλους τους εθελοντές που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.


Η Πατρίδα Ευγνωμονούσα!


Θα ήθελα επίσης, επι τη ευκαιρία του εορτασμού του Ευαγγελισμού να ευχηθώ,Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες , με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές!


Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Παππάς Κ.Ιωάννης
Βουλευτής Δωδεκανήσου
Μέλος Π.Ε Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις