Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάρπαθος Ιωάννης Παππάς: Εμβολιασμοί στους άνω των 18 σε Λέρο και Κάρπαθο

Ιωάννης Παππάς: Εμβολιασμοί στους άνω των 18 σε Λέρο και Κάρπαθο

287 προβολές

Όπως είχα προαναγγείλει, στα νησιά με πληθυσμό κάτω των 15.000 κατοίκων, σχεδιάζεται ο εμβολιασμός των μόνιμων κατοίκων από 18 ετών και άνω.

Στα πρώτα νησιά που σχεδιάζει η κυβέρνηση να ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες είναι η Λέρος και η Κάρπαθος.

Η επιχείρηση «Ελευθερία», ο εμβολιασμός δηλαδή των συμπολιτών μας κατά της COVID-19 είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε και πάλι στην κανονικότητα, που επιζητούμε εδώ και ένα χρόνο.

Τα Δωδεκάνησα προβάλλονται παγκόσμια ως ασφαλείς προορισμοί και ως COVID-Free νησιά και πλήθος τουριστών σχεδιάζουν τις διακοπές τους για φέτος στα νησιά μας.

Είναι καθήκον μας, σε όλα τα Δωδεκάνησα, να συνεχιστεί ομαλά ο εμβολιασμός των κατοίκων, για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι συμπολίτες μας με ηλικία άνω των 18 ετών που διαμένουν στα προαναφερθέντα νησιά, να δηλώσουν συμμετοχή για τον εμβολιασμό τους.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις