Αρχική Νέα Λέρου Ιωάννης Κωνσταντινίδης: Τη Λέρο επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού  Τουρισμού  Αθλητισμού και νυν Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης

Ιωάννης Κωνσταντινίδης: Τη Λέρο επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού  Τουρισμού  Αθλητισμού και νυν Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης

131 προβολές
Τη Λέρο επισκέφθηκε την Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού  Τουρισμού  Αθλητισμού και νυν Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης προερχόμενος από το Αγαθονήσι για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Ο Γιώργος Νικητιάδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς του νησιού, κομματικά στελέχη, ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και φίλους του.
Ενημέρωσε για την τρέχουσα κρίσιμη και δύσκολη περίοδο και τόνισε ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες εμπιστεύονται το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Διαπιστώθηκε και στη Λέρο ότι η κοινωνία έχει ανάγκη τώρα περισσότερο ίσως όσο ποτέ άλλοτε ένα δυνατό και υγιές ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.
Επίσης επισκέφθηκε το Δήμαρχο Λέρου κ. Μ. Κόλια παρουσία των αντιδημάρχων κ. Τσακυριου και κ.  Γρεκού καθώς και του προέδρου των αλιέων κ. Χρ. Τσακυριού , όπου συζητήθηκαν θέματα τουριστικής ανάπτυξης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου των αλιέων του νησιού ,σε πολύ φιλικό κλίμα.
Ο Γιώργος Νικητιάδης υποσχέθηκε να αγωνιστεί με ενθουσιασμό για την επίλυση των προβάτων που απασχολούν την Λέρο και τους Λεριούς και βρίσκεται αρωγός σε κάθε προοδευτική πρόταση.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις