Αρχική Νέα Λέρου Ιωάννης Κωνσταντινίδης: Ενημέρωση για τις Εκλογές του ΚΙΝΑΛ στη Λέρο

Ιωάννης Κωνσταντινίδης: Ενημέρωση για τις Εκλογές του ΚΙΝΑΛ στη Λέρο

220 προβολές

Την Κυριακή 12/12/2021 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του διαδόχου της Φώφης Γεννηματά στη ηγεσία του κινήματος. Είχε προηγηθεί η διαδικασία την προηγούμενη Κυριακή 5/12/2021 με τη συμμετοχή 271.000 με υποψήφιους τους ΑΝΔΡΟΥΛΆΚΗ ΓΕΡΟΥΛΆΝΟΥ, ΚΑΣΤΑΝΊΔΗ, ΛΟΒΈΡΔΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ , ΧΡΗΣΤΊΔΗ .Στο δεύτερο γύρο πέρασαν οι ΑΝΔΡΟΥΛΆΚΗΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ.

Θριαμβευτής ανεδείχθη ο Νίκος Ανδρουλάκης που συγκέντρωσε το 68% έναντι 32% του Γ. Παπανδρέου.
Στη διαδικασία συμμετείχε και το νησί μας με την προσέλευση 150 συμπατριωτών μας και η προτίμηση τους ήταν για την πρώτη Κυριακή. Ανδρουλάκης 45 ΛΟΒΈΡΔΟΣ 38 ΧΡΗΣΤΊΔΗΣ 33 Παπανδρέου 32 ΓΕΡΟΥΛΆΝΟΣ 2. Την δεύτερη Κυριακή ψήφισαν 120 με συντριπτική διαφορά του Ανδρουλάκη ο οποίος έλαβε 95 ψήφους έναντι 25 του Γ. Παπανδρέου.
 Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε ισχυρότατη και ξεκάθαρη εντολή από την βάση του κινήματος. Την ανάγκη για ανανέωση και ισχυροποίηση της παράταξης στο χώρο της κεντροαριστεράς.
Σαφώς θα την ακολουθήσουμε δυναμικά και στη Λέρο
                    Σ Ε ΚΙΝΑΛ ΛΕΡΟΥ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις