Αρχική Νέα Λέρου Ικανοποιητική η προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου – Τοποθέτηση του Προέδρου κ. Ακογλάνη Πέτρου ( Βίντεο )

Ικανοποιητική η προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου – Τοποθέτηση του Προέδρου κ. Ακογλάνη Πέτρου ( Βίντεο )

91 προβολές

Η 12nisospress βρέθηκε στο κτήριο του Ποσειδώνιου στο Λακκί της Λέρου όπου και έχει παραχωρηθεί αίθουσα από το Δήμο της Λέρου στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών για την οργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα διαρκέσει 3 ημέρες.

Ο πρόεδρος κ. Ακογλάνης Πέτρος μας δήλωσε ότι η αιμοδοσία διεξάγεται ομαλά χωρίς προβλήματα και ότι είναι ικανοποιημένος από την προσέλευση , μάλιστα όπως θα ακούσετε την πρώτη ημέρα συγκεντρώθηκαν σχεδόν 100 Φιάλες αίμα .

Η τοποθέτηση του κ. Ακογλάνη Πέτρου : 

 

Στην αιμοδοσία παραβρέθηκαν ο Κοσμήτορας της Βουλης και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλειος Υψηλάντης , ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μπίλη Νεκτάριο , τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Γρεκος Άκη , τον αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέρου και Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Παλαπουγιούκ και υποψήφιους της παράταξης του κ. Κόλια.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις