Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς: η συνολική οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, απέδωσε καρπούς.

Ιωάννης Παππάς: η συνολική οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, απέδωσε καρπούς.

60 προβολές

Για ακόμα μία φορά, η συνολική οικονομική πολιτική, απέδωσε γρήγορα καρπούς με καταλυτικό τρόπο, αποδίδοντας τα μέγιστα.

Αυτό βέβαια, αποδεικνύεται από την ετήσια έκθεση της ΕΡΓΑΝΗ, σχετικά με την απασχόληση και τις ετήσιες αποδοχές του 2022, σε σχέση με το 2021, όσο και το 2019.

Όπως αναφέρει και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, ήδη από το 2019, η ελληνική αγορά εργασίας προχώρησε με γεωμετρική πρόοδο. Εμφανίζεται, λοιπόν, μια αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων, η οποία βελτίωσε τις αποδοχές τους, καταπολέμησε το Brain Drain και δεν έβαλε σε κίνδυνο την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Η συγκεκριμένη πολιτική, εξέθεσε την αντιπολίτευση και έδωσε ηχηρό μήνυμα στην καταστροφολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, αφουγκραζόμενη τα αιτήματα των Ελληνίδων και Ελλήνων, γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ότι οι εργαζόμενοι χρειάζονται ακόμα περισσότερη στήριξη. Έτσι, προχώρησε στην αύξηση του κατώτατου μισθού και σε μια σειρά μέτρων για την αύξηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις