Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Ιδρύθηκε Ανεξάρτητος Κυνηγετικός Σύλλογος στην Κάλυμνο.

Ιδρύθηκε Ανεξάρτητος Κυνηγετικός Σύλλογος στην Κάλυμνο.

286 προβολές

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Καλύμνου αναγνωρίστηκε η ίδρυση του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία ο “Κυνηγετικός Σκοπευτικός Σύλλογος Καλύμνου”

Όπως αναφέρει η διοίκηση, η δημιουργία του νέου Κυνηγετικού Συλλόγου προήλθε από την ανάγκη αυτοδιαχείρισης αλλά και  της περιθωριοποίησης των τοπικών κυνηγών από Ομοσπονδία και Κυνηγετική Συνομοσπονδία.

Η ανάγκη για εκσυγχρονισμό και η περιθωριοποίηση μας από τα μέχρι τώρα συνδικαλιστικά όργανα (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΣΕ) μας οδήγησαν στην απόφαση να κάνουμε μια ΝΕΑ αρχή. Έτσι ανεξαρτητοποιηθήκαμε από το κυνηγετικό κατεστημένο που χρόνια λειτουργεί σαν εισπράκτορας χωρίς ανταποδοτικά οφέλη για εμάς. Ακολουθώντας το παράδειγμα χιλιάδων κυνηγών Πανελλαδικά δημιουργήσαμε νέο σύλλογο καταφέρνοντας έτσι να μπορούμε να αυτοδιαχειριστούμε, σε συνεργασία με τη πολιτεία, τα έσοδα και τις δράσεις των μελών μας και να πάρουμε στα χέρια μας την κυνηγετική δραστηριότητα στον τόπο μας. Χωρίς μεσάζοντες με αμφίβολες τακτικές και συμφέροντα. Ευχαριστούμε τους κυνηγούς που μας στήριξαν και την Πανελλήνια  Ομοσπονδία Κυνηγετικών Σκοπευτικών Συλλόγων για  την πολύτιμη βοήθεια της.

 Είμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο κυνηγετικό Αύριο.

 Σας ευχαριστούμε.

Κάλυμνος Απρίλιος 2020

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος:  Μενέλαος Κουτρούλης

Αντιπρόεδρος:  Ανδρέας Νιννης

Γενικός Γραμματέας: Σταύρος Πονηρός

Ταμίας: Κυριάκος Τσουγκράκης

Μέλος: Σάββας Κυνηγός

Τηλ. επικ. 22430.22508

Πηγή: kynoclub.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις