Αρχική Νέα Δωδεκανήσου IΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ): ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

IΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ): ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

81 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

 

Ρόδος, 27 Οκτωβρίου 2021

 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

 

 

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας!

 

Η μεγάλη εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και η εποποιία που διαδραματίστηκε το 1940 είναι η επιτομή όσων χαρακτηρίζουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του:

 

Άπλετο φως, οικογένεια, ζεστασιά, ενότητα, αυταπάρνηση, αγάπη για την πατρίδα, φιλότιμο!

 

Κοινωνοί μιας μακραίωνης πολιτιστικής παράδοσης και μιας παράδοσης αναγκαίων μαχών για την επιβίωση του έθνους, οι πρόγονοί μας στάθηκαν πολύ ψηλά και αντιμετώπισαν έναν αντίπαλο πολύ πιο ισχυρό.

 

Χωρίς φόβο, αλλά με ακλόνητη πίστη για όλα όσα μας χαρακτηρίζουν, για όλα όσα καθορίζουν την υπόσταση μας.

 

Σήμερα, τιμάμε αυτή τη θυσία, τιμάμε τη μνήμη των προγόνων μας. Στεκόμαστε με συγκίνηση, γιατί έδωσαν τη ζωή τους, είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ»!

 

Η χώρα μας είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή. Με αυτοπεποίθηση, σχέδιο, δυναμική εξωτερική και αμυντική πολιτική ενισχύουμε τις θέσεις μας και καθιστούμε σαφές ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε οι θεματοφύλακες του Αιγαίου.

 

Συνεχίζουμε, καμαρώνουμε τα παιδιά μας, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και είμαστε σταθερά παρόντες στα νησιά μας, γιατί εμείς είμαστε τα σύνορα της πατρίδας μας!

 

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940, χρόνια πολλά Ελλάδα μας!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις