Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ι. Παππάς: Δίνεται λύση στο ζήτημα επί της διαδικασίας έκδοσης άδειας χειριστή μηχανημάτων έργων.

Ι. Παππάς: Δίνεται λύση στο ζήτημα επί της διαδικασίας έκδοσης άδειας χειριστή μηχανημάτων έργων.

46 προβολές

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με τη διευθύντρια της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας, την εβδομάδα που μας πέρασε (είναι η τρίτη συνάντηση που λαμβάνει χώρα για το παρακάτω ζήτημα) , τέθηκε επί τάπητος το μακροχρόνιο πρόβλημα επί της διαδικασίας έκδοσης άδειας χειριστή μηχανημάτων έργων.

Είναι ένα ζήτημα που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των εταιριών του κλάδου και επιβαρύνει ιδιαίτερα τους επαγγελματίες.

Έπειτα από συνεργασία του κυρίου Παππά με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και μετά από τις πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί με την Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας και τους συνεργάτες της, τον Ιούλιο του 2022 καθώς και την εβδομάδα που μας πέρασε, με την Διευθύντρια της Γενικής Γραμματέως, το θέμα δρομολογείται και θα υπάρξουν νεότερα για την επίλυσή του.

Στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Χωματουργικών Μηχανημάτων Ρόδου και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κύριος Κωνσταντίνος Καρεκλάς, ενώ στην τελευταία σύσκεψη αρχικά έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσεως, κύριος Κωνσταντίνος Στυλιανού.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις