Αρχική Νέα Ελλάδας Η “Ελληνική Λύση” για το μήνυμα Μητσοτάκη – Όταν δεν μπορείς να πείσεις, επιχειρείς να επιβληθείς με απειλές

Η “Ελληνική Λύση” για το μήνυμα Μητσοτάκη – Όταν δεν μπορείς να πείσεις, επιχειρείς να επιβληθείς με απειλές

160 προβολές

Επίθεση στην Κυβέρνηση μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και για το άνοιγμα των κλειστών χωρών μόνο για εμβολιασμένους εξαπέλυσε σε ανακοίνωση της η “Ελληνική Λύση”.

«Όταν δεν μπορείς να πείσεις, επιχειρείς να επιβληθείς με απειλές. Απειλείς επιχειρήσεις και εργαζόμενους, εξαγοράζεις νέους με 150 ευρώ και ΜΜΕ με εκατοντάδες εκατομμύρια δημοσίου χρήματος για να συγκαλύπτεις την αποτυχία σου», αναφέρει στην ανακοίνωση της η “Ελληνική Λύση”.

«Έχοντας καταστήσει την Ελλάδα παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους, φτάνεις στο σημείο να χαρακτηρίζεις το εμβόλιο ως το «νέο κατά κεφαλήν χρέος των Ελλήνων»! Στο τέλος, έχοντας χάσει πλήρως το μέτρο, εκβιάζεις τους πολίτες με συνεχή διαγγέλματα, δίκην «διαταγμάτων»», συμπληρώνει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. «Μία κυβέρνηση που απέτυχε στα πάντα, καταφεύγει στον διχασμό για να συγκαλύψει τις εγκληματικές της ευθύνες», καταλήγει στην ανακοίνωση της η “Ελληνική Λύση”.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις