Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΡΟΔΟΣ : Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

ΡΟΔΟΣ : Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

από 12nisospress
256 προβολές

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Διερευνώντας τις Κατευθύνσεις προς το Επαγγελματικό Μέλλον» θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥ Ρόδου, τη Σ.Ε.Ε. Φιλολόγων του 2ου ΠΕΚΕΣ Ν. Αιγαίου, το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δωδεκανήσου της ΑΝ.ΔΩ και τη Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου και θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο Κτήριο «Κλεόβουλος», Αίθουσα: «Κορνήλιος Καστοριάδης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ομιλητές θα είναι:
Δημήτρης Μαραγκός (Επικοινωνιολόγος): «Ευρωπαϊκά Προγράμματα κινητικότητας για σπουδές, πρακτική άσκηση και εθελοντισμό»

Μανόλης Μπαμπάτσικος (3D VR/AR Medical Visualization Specialist Business Development Director – OramaVR): «Εικονική πραγματικότητα και νέες τεχνολογίες: επαγγέλματα με παρόν και μέλλον».

Ηλίας Λάππας (Καθηγητής αεροναυπηγικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο (Σύνδεση μέσω Skype)

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων οι μαθητές/τριες (από Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου) θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν προσωπικά με έμπειρους επιστήμονες και επαγγελματίες από όλα τα επιστημονικά πεδία, όπως επίσης και με τους προσκεκλημένους ομιλητές.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις