Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος: “Κρίση των Ιμίων” ….27 χρόνια μετά: Τιμάμε τους ήρωες, επαγρυπνούμε για την ασφάλεια της πατρίδας μας!

Χ. Κόκκινος: “Κρίση των Ιμίων” ….27 χρόνια μετά: Τιμάμε τους ήρωες, επαγρυπνούμε για την ασφάλεια της πατρίδας μας!

40 προβολές

Κρίση των Ιμίων” ….27 χρόνια μετά:

Τιμάμε τους ήρωες, επαγρυπνούμε για την ασφάλεια της πατρίδας μας!

Συμπληρώνονται είκοσι επτά (27) χρόνια  από την ημέρα κορύφωσης της “κρίσης των Ιμίων” .Αποτέλεσε την αρχή στο  οργανωμένο σχεδίο  της Τουρκίας να αμφισβητήσει την Ελληνική κυριαρχία στις βραχονησίδες των Ιμίων και να “γκριζάρει” το Αιγαίο.
Στη  προσπάθεια να προστατεύσουν την εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας ιδανικά,  τρεις (3) νέοι άνθρωποι που υπηρετούσαν  τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 ο Έκτορας Γιαλοψός, ο Παναγιώτης  Βλαχάκος , ο Χριστοδουλος Καραθανάσης έχασαν τη ζωή τους!

Οι τρεις(3)  ήρωες μας παραμένουν πάντα ζωντανοί  στη μνήμη μας και η θυσία τους στέλνει το μήνυμα της διαρκούς επαγρύπνησης και υπεράσπισης της πατρίδας μας.
Στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις οι Έλληνες καλούνται να δείξουν σθένος και αποφασιστικοτητα και να ακυρώσουν με κάθε τρόπο τα άθλια σχέδια που εκπονούν “κύκλοι της ανωμαλίας ” της γείτονος χώρας.
Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε  την Ελλάδα  μας και να τιμάμε τους ήρωες μας.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις