Αρχική Web TV Η τριπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021

Η τριπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2021

155 προβολές

Παρακολουθήστε την τριπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Σημαντικές στιγμές της συνεδρίασης η ψήφιση του ισολογισμού για το έτος 2020 αλλά και η ψήφιση του προυπολογισμού για το 2022 η οποία θεωρείτε η κορυφαία συνεδρίαση της χρονιάς όπου παρουσιάζονται και ψηφίζονται τα οικονομικά διαθέσιμα του Δήμου Λέρου αλλά και το πρόγραμμα διαχείρισης για τη Νέα Χρονιά .

Και σε αυτή τη συνεδρίαση ξεχώρισαν κάποια σημεία που δυστυχώς αμαυρώνουν την πολιτική ζωή του νησιού .

Την αρχή την έκανε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης  στην διάρκεια της ενημέρωσης του σώματος  με μια σοβαρή καταγγελία στο πρόσωπο του κ. Αναστάσιου Τσαχουργιανίδη ( η εφημερίδα κάνει αναφορά  το όνομα από την στιγμή που ακούγεται στο βίντεο  και καταγράφεται στα πρακτικά και δεν φέρει καμία ευθύνη ) .

Υπήρξε δυστυχώς μια αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Λουλουδιά Στέλιο, τον δήμαρχο Λέρου και τον κ. Τραμπούλη, που αφορούσε την νέα αίθουσα του ΔΣ Λέρου και την τοποθέτηση της πλάκας στην πόρτα της αίθουσας … που προκαλεί όπως θα δείτε την αντίδραση της Προέδρου κ. Παπαφώτη η οποία και επιμελήθηκε της αίθουσας .

Κορυφαία στιγμή η ψήφιση του προυπολογισμού στην οποία αίσθηση προκαλεί η απουσία του κ. Γρεκού Ακη ο οποίος απέστειλε συγκεκριμένη επιστολή και δεν βρέθηκε στην ψήφιση του προυπολογισμού.

 

Δείτε όλη τη συνεδρίαση :

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις