Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Η σημερινή εικόνα της Καλύμνου στην «κορωνοϊού εποχή»

Η σημερινή εικόνα της Καλύμνου στην «κορωνοϊού εποχή»

221 προβολές

Οι εικόνες “μιλούν” από μόνες τους: Άδεια η Κεντρική Πλατεία, οι καφετέριες, τα εστιατόρια και κάθε χώρος μαζικής συνάθροισης, σύμφωνα με τα τελευταία έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης.

 

Η Κάλυμνος ζει μοναδικές στιγμές, πρωτόγνωρες καταστάσεις και όλο αυτό κυρίως γίνεται αντιληπτό στην Πλατεία του νησιού, που είναι το κέντρο κάθε δραστηριότητας. Σήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων και οι καταστηματάρχες δείχνουν μέχρι στιγμής να τηρούν τα προβλεπόμενα.

Το ζητούμενο βέβαια είναι η πειθαρχία και κυρίως η αυτοπειθαρχία, καθώς είναι πλέον προσωπική ευθύνη του καθενός η τήρηση όλων αυτών των μέτρων, ώστε να προληφθούν τα δυσάρεστα.

Βέβαια παρατηρούνται ακόμα προβλήματα, ειδικά στα μεγάλα καταστήματα τροφίμων, όπου εντοπίζεται ακόμη κάποιος συνωστισμός, αν και οι διευθύνσεις έλαβαν μέτρα και σε κάποιες περιπτώσεις με την παρέμβαση της αστυνομίας, ώστε να μην τίθενται σε κίνδυνο οι καταναλωτές αλλά και οι υπάλληλοι, που το διάστημα αυτό «υπερβάλλουν εαυτόν», ώστε να αντιμετωπίσουν την αυξημένη καταναλωτική ζήτηση σε αγαθών πρώτης ανάγκης.

 


ΠΗΓΗ – ΦΩΤΟ : palmostiskalymnou.blogspot.com


Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις