Προκειμένου να φτάσουν όμως στη μεγάλη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ, οι πέντε διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν από τους τρεις κριτές να καταφέρουν να επιβιώσουν από έναν μαγειρικό… μαραθώνιο. Ξεπερνώντας εμπόδια και αντιπάλους, μόνο ένας κατόρθωσε στο τέλος της βραδιάς να είναι ο νικητής του Top Chef!

Έτσι, στον πρώτο γύρο άφησαν την κουζίνα η Μαρίνα και η Ειρήνη ώστε να διαγωνιστούν μόνο τρεις στην επόμενη διαδικασία. Εκεί θα έπρεπε εκ νέου ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης να αποφασίσουν ποιος ή ποια είχε το λιγότερο καλό πιάτο ώστε να μείνουν μόνο δύο φιναλίστ του διαγωνισμού και να μονομαχήσουν για την κορυφή.

Ένα μενού, το μενού της ζωής τους, του χώριζε από την πρώτη θέση. Στο τέλος της βραδιάς, η Ειρήνη αναδείχθηκε ο «χρυσός» νικητής του τίτλου του Top Chef και κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ποια είναι η νικήτρια του Top Chef

Παίζει τα θαλασσινά στα δάχτυλα. Πώς να μην ξέρει άλλωστε από νησιώτικη κουζίνα, αφού έρχεται απευθείας από τη Ρόδο; Με πατέρα ψαρά, η Ειρήνη Γιωργουδιού έμαθε από μικρή ηλικία να αγαπά τα θαλασσινά, αλλά και να εκτιμά την αξία των απλών υλικών. Δεν αφήνει κανένα υλικό να πάει χαμένο και υπόσχεται να κάνει “μαγικά” με όσα οι άλλοι δεν ξέρουν να μαγειρέψουν.

Η σχέση της με τη μαγειρική προέκυψε τυχαία. Ήταν όμως έρωτας με την πρώτη ματιά και από τότε που μπήκε στην κουζίνα δεν ξαναβγήκε ποτέ. Κυριολεκτικά, μάλιστα, αφού η δουλειά της στην κουζίνα την μάγεψε τόσο πολύ που ορισμένες φορές κοιμόταν εκεί. Είναι αποφασισμένη να φτάσει μακριά και χρησιμοποιεί τον δυναμικό της χαρακτήρα για να το καταφέρει.

Όνειρό της, να δουλέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Πηγή: tlife.gr