Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Η ΟΝΝΕΔ Καλύμνου για την απόφαση κλεισίματος του υποκαταστήματος της Eurobank

Η ΟΝΝΕΔ Καλύμνου για την απόφαση κλεισίματος του υποκαταστήματος της Eurobank

478 προβολές

Την αντίθεσή της για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της  Eurobank στην Κάλυμνο, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου, εκφράζει με δελτίο τύπου η τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ.

Ακολουθεί το δ.τ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Η ανακοίνωση του κλεισίματος του τοπικού υποκατάστηματος της Eurobank αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την τοπική κοινωνία του ακριτικού νησιού μας, της Καλύμνου.

Πρόκειται για μια απόφαση που υποβαθμίζει την περιοχή μας και ειδικά σε μια περίοδο που όλοι αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης.

Το υποκατάστημα της Eurobank έχει μεγάλο μερίδιο στην αγορά της Καλύμνου και με το κλείσιμο του πέραν της τοπικής κοινωνίας που θίγεται χάνονται και σημαντικές θέσεις εργασίας.

Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο κατάστημα, διακρίνεται συνεχώς ως προς την άψογη εξυπηρέτηση και την ανοδική πορεία του.

Δυστυχώς, μόνο η τηλεφωνική εξυπηρέτηση ή η εξυπηρέτηση αναγκαστικά από το κατάστημα της Κω δεν είναι λύση.

Ως ΟΝΝΕΔ Καλύμνου πιστεύουμε πως η τράπεζα θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφαση της για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Καλύμνου. Επισημαίνουμε επίσης, ότι με εξαίρεση την περίοδο του lockdown, τα νησιά της περιοχής βρίσκονται σε συνεχή τουριστική ανάπτυξη με πολύ θετικές προοπτικές στην αξιοποίηση πολλών εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Εδώ στην ακριτική Ελλάδα η επιχειρηματικότητα έχει προστιθέμενη αξία όχι μόνο οικονομική αλλά και εθνική.

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις