Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΑγαθονήσι Η Μίκα Ιατρίδη στο Αγαθονήσι, τους Αρκιούς και τους Λειψούς – Στο ακριτικό Αιγαίο χρειαζόμαστε σταθερότητα, ασφάλεια και αποφασιστικότητα, επιλέγουμε αυτοδύναμη Ν.Δ.

Η Μίκα Ιατρίδη στο Αγαθονήσι, τους Αρκιούς και τους Λειψούς – Στο ακριτικό Αιγαίο χρειαζόμαστε σταθερότητα, ασφάλεια και αποφασιστικότητα, επιλέγουμε αυτοδύναμη Ν.Δ.

313 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου

πρ. Αναπληρώτρια Γενική Γραμματείας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ.

 

 

Ρόδος, 2 Ιουνίου 2023

 

Η Μίκα Ιατρίδη στο Αγαθονήσι, τους Αρκιούς και του Λειψούς: «Στο ακριτικό Αιγαίο χρειαζόμαστε σταθερότητα, ασφάλεια και αποφασιστικότητα, επιλέγουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ.!»

 

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η περιοδεία της Μίκας Ιατρίδη στα νησιά της Δωδεκανήσου. Αυτή τη φορά, η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία βρέθηκε στο Αγαθονήσι, τους Αρκιούς και τους Λειψούς, δίπλα σε φίλους, και συναγωνιστές, δίπλα στους ανθρώπους που με θέληση και πίστη ζουν και δημιουργούν στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα.

 

Η Μίκα Ιατρίδη, κατά την παραμονή της στα τρία νησιά, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες της για την στήριξή τους στην παράταξη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συζήτησε μαζί τους την ανάγκη, στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, η στήριξη αυτή να είναι ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο ισχυρή.

 

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας της, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

 

«Μικρά σε έκταση ορισμένα από τα Δωδεκάνησα μας, αλλά γεμάτα με ανθρώπους με μεγάλη καρδιά, μεγάλες αξίες και τεράστια προσφορά στο Αιγαίο μας!

 

Είμαι πολύ συγκινημένη για τη στήριξη και την αγάπη των συμπολιτών μου και δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να υποσχεθώ ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους.

 

Εδώ στο ακριτικό Αιγαίο χρειαζόμαστε σταθερότητα, ασφάλεια και αποφασιστικότητα. Δεν χρειαζόμαστε πειραματισμούς και τυχοδιωκτισμούς.

 

Για αυτό το λόγο συμπορευόμαστε όλες και όλοι μαζί, ώστε στις 25 Ιουνίου να δώσουμε στην πατρίδα μας την κυβέρνηση που της αξίζει, μια κυβέρνηση που διασφαλίζει τα σύνορά μας, μια κυβέρνηση που νοιάστηκε για κάθε σπιθαμή της ακριτικής νησιωτικής μας περιοχής, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις