Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Η Μίκα Ιατρίδη εκπρόσωπος της ΝΔ στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Η Μίκα Ιατρίδη εκπρόσωπος της ΝΔ στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

από 12nisospress
250 προβολές

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2020

Η Μίκα Ιατρίδη εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων για την Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Tη Νέα Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει, την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020, η βουλευτής Δωδεκανήσου και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Μίκα Ιατρίδη, στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς για την 72η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της επετείου της 7ης Μαρτίου 1948, θα πραγματοποιηθεί Τρισάγιο στην προτομή του ήρωα Αλεξάνδρου Διάκου στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας και, ακολούθως, πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις