Αρχική Ιστορία Λέρου ‘’ Η κιμωλία ‘’ Ολη η παρουσίαση του μελοδράματος του Δημήτρη Κωστόπουλου που έλαβε χώρα στο νησί της Λέρου ( φωτογραφίες – βίντεο )

‘’ Η κιμωλία ‘’ Ολη η παρουσίαση του μελοδράματος του Δημήτρη Κωστόπουλου που έλαβε χώρα στο νησί της Λέρου ( φωτογραφίες – βίντεο )

461 προβολές

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ στο Δημοτικό Σχολείο του Λακκιού έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου Η κιμωλία  του συγγραφέα και καθηγητή κ. Δημήτρη Κωστόπουλου.

Πρόκειται για μια πολυπρόσωπη και μακροχρόνια ιστορία για το δύσκολο μελόδραμα της ζωής .. Ένα μυθιστόρημα για τη Λέρο που για πρώτη φορά βάζει το νησί στην Ελληνική λογοτεχνία .

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν η Ηλέκτρα Κωστοπούλου ( κόρη του συγγραφέα ) καθηγήτρια ιστορίας του Rutgers Universiry  και ο γνωστός δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα κ. Ηλίας Κανέλλης , εκδότης του περιοδικού The books Journal .

Η παρουσίαση ήταν υπό την αιγίδα  των  εκδόσεων Αλεξάνδρεια , του Δήμου της Λέρου και του πολιτιστικού  Ιταλοελληνικου σωματείο  AIAL .

Στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κωστόπουλου παρεβρέθηκαν  ο Αντιπεριφεριάρχης Μεταφορών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Θεμέλαρος , ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Καστής Δημήτρης , η τ. Έπαρχος κ. Χρυσούλα Σιφουνιού , ο επικεφαλής του συνδυασμού Λέρος Νέα Αρχή κ. Λουλουδιάς Στέλιος , ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοκκώνης Νεκτάριος , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κωνσταντάρας Πέτρος, ο Φρούραρχος του νησιού Πλοίαρχος Παναγιώτης Φιλιππίδης καθηγητές του νησιού , άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων και πλήθος κόσμου.  

Παρουσίαση :

 

 1ο μέρος :

 2ο μέρος :

 

3ο μέρος :

4ο μέρος :

 

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στο Περιστέρι και εργάστηκε στη μέση εκπαίδευση ως καθηγητής . Συνεργάστηκε σε εφημερίδες όπως  η  ΠΡΩΤΗ , η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και στα περιοδικά ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΕΤΑ ΚΑΙ BOOKS JOURNAL .       

Φωτογραφίες από την παρουσίαση :

Με την κ. Τζανουδάκη Φρόσω τ. Περιφερειακή – τ. Δημοτική Σύμβουλο  και συμβολαιογράφο . 

Με τον τ. Σύμβουλο ΥΠΕΘΑ , Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Λέρου και ιδιοκτήτη της διαδικτυακής εφημερίδας 12nisospress.com , κ. Γεώργιο Κ. Παλαπουγιούκ    

Με τον εκπαιδευτικό και ζωγράφο κ. Κώστα Ασλανίδη   

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Ιωάννη Θεμέλαρο 

Ο Συγγραφέας με τα παιδιά του και τον εγγονό  του ,  Ωρίωνα στον οποίο εχει αφιερώσει και το βιβλίο του.  

 

Το πάνελ των ομιλητών  : ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Κωνσταντάρας Πέτρος    

Η τ. Έπαρχος κα Χρυσούλα Σιφουνιού μαζί με την κα Τζανουδάκη Φρόσω και την κα Κατσιβέλη Ματίνα 

Με τον γραμματέα του ιταλοελληνικού πολιτιστικού σωματίου  AIAL ,  κο ENZO BONANNO 

 

Φωτογραφίες και βίντεο για την 12nisospress : Μαρία Καλογιαννάκη ( MK photo studio ) * για προμήθεια αρχείων της εκδήλωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις