Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Η γραμμή Θεσσαλονίκη-νησιά Β.Αιγαίου- Κάλυμνος– Κως– Σύμη- Ρόδος στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΥΝΑΝΠ για το νέο δρομολογιακό έτος(1/11/2020).

Η γραμμή Θεσσαλονίκη-νησιά Β.Αιγαίου- Κάλυμνος– Κως– Σύμη- Ρόδος στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΥΝΑΝΠ για το νέο δρομολογιακό έτος(1/11/2020).

367 προβολές

Η γραμμή Θεσσαλονίκη ή Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη -Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος– Σάμος – Κάλυμνος– Κως– Σύμη- Ρόδος περιλαμβάνεται στις 119 δρομολογιακές γραμμές για τις οποίες καλεί το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Πλοιοκτήτες/πλοιοκτήτριες για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς σύναψη σύμβασης ή συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας Υπηρεσίας διάρκειας ενός(1) έως πέντε (5) ετών, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση τους.

Δικαίωμα συμμετοχής οι Εταιρείες που τα πλοία τους πληρούν τους όρους που καθορίζονται και που θα υποβάλλουν αίτηση δρομολόγησης πλοίου μέχρι 15 Μαΐου 2020..

Το νέο δρομολογιακό έτος ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 2020.

Οι 12 δρομολογιακές γραμμές στις οποίες περιλαμβάνεται η Κάλυμνος είναι οι παρακάτω:

 

ΠΗΓΗ : kalymnosnews

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις