Αρχική Αθλητισμός Η Εκπομπή Moto in Action στη Λέρο – Με πρωτοβουλία του Μ.Ο.Λέρου και τη συνεργασία του Δήμου Λέρου

Η Εκπομπή Moto in Action στη Λέρο – Με πρωτοβουλία του Μ.Ο.Λέρου και τη συνεργασία του Δήμου Λέρου

164 προβολές

Οι σπουδαίες δράσεις του Μ.Ο.Λέρου σε συνεργασία με το Δήμο της Λέρου και με την βοήθεια της ναυτιλιακής εταιρίας Blue Star Ferries   για την ανάδειξη του νησιού μας δεν έχει τέλος …. Ο Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λέρου προσκάλεσε την εκπομπή Moto in Action στο νησί μας ! 

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και η Λέρος για ακόμα μια φορά προβάλεται σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία των μελλων του Μ.Ο.Λέρου και την συνεργασία του Δήμου Λέρου  !

Δείτε την εκπομπή :

Σε αυτό το επεισόδιο ταξιδεύουμε μέχρι την μοναδική και ιδιαίτερη Λέρο και οδηγάμε την VOGE 300Rally. Για αυτό το ταξίδι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμο Λέρου για την πρόσκληση και την στηριξη, την ναυτιλιακή Blue Star Ferries και οπωσδήποτε τον μοτοσυκλετιστικό όμιλο Λέρου Μ.Ο.Λ

Στην κάμερα ο Γιώργος Λιοντάκης και στο Μοντάζ η Μαρία Αγγελή Αμέσως μετά οδηγάμε το ηλεκτρικό scooter της BMW CE-04. Κάμερα Χριστόφορος Βαγενάς μοντάζ Μαρία Αγγελή.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις