Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Γιώργος Κασσάρας από Κάλυμνο,για την υποψηφιότητα του, για συμμετοχή του στο ΣΥΡΙΖΑ,για σχέσεις του με ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, για προοδευτική διακυβέρνηση(video)

Γιώργος Κασσάρας από Κάλυμνο,για την υποψηφιότητα του, για συμμετοχή του στο ΣΥΡΙΖΑ,για σχέσεις του με ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, για προοδευτική διακυβέρνηση(video)

98 προβολές

Στην Κάλυμνο  βρίσκεται ο Γιώργος Κασσάρας, πρώην  Βουλευτήw Δωδεκανήσου & πρώην Γεν. Γραμματέαw Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.

Από τον Καλύμνιο πολιτικό, τον οποίο συναντήσαμε στην κεντρική πλατεία του νησιού και με αφορμή άρθρο του με τίτλο “Ώρες Ευθύνης”, του ζητήσαμε να μας μιλήσει για τις πολιτικές θέσεις του, τις σχέσεις του με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ μετά την αλλαγή αρχηγού,για την σημερινή κατάσταση

Ο Γιώργος Κασσάρας μας είπε, ότι συμμετέχει και δραστηριοποιείται με το ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει όπως τόνισε στις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρότερο ΠΑΣΟΚ για μία προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, που απαραιτήτως θέλει και το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Επίσης εξέφρασε τη θέση του, ότι η η κατάσταση που βιώνει ο κόσμος αυτή την περίοδο θα πρέπει να ανατραπεί, και επισήμανε την αναγκαιότητα μιας Προοδευτικής συνεργασίας για τη διακυβέρνηση της Χώρας.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του στις επόμενες Εθνικές εκλογές είπε, ότι αν του ζητηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ να είναι είναι υποψήφιος θα το δεχθεί, ενώ ανέφερε ότι είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή και έκανε έκκληση στα μέλη του κόμματος να προσέλθουν να ψηφίσουν, καθόσον υπάρχει δυνατότητα η Κάλυμνος να εκπροσωπηθεί με 4 αντιπροσώπους στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Γιώργος Κασσάρας στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις