Αρχική Νέα Λέρου Για παράνομες αποφάσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Χαραλάμπη κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδικαλιστικού συνδυασμού ‘’ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ’’ κ. Αδαμάντιος Βάρνας

Για παράνομες αποφάσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Χαραλάμπη κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδικαλιστικού συνδυασμού ‘’ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ’’ κ. Αδαμάντιος Βάρνας

695 προβολές
Για παράνομες αποφάσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Χαραλάμπη Νικόλαου κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδικαλιστικού συνδυασμού ‘’ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ’’ κ. Αδαμάντιος Βάρνας σε τοποθετηση του στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της δημοσιογράφου κυρίας Χριστίνας Μέγα.
Η ανάρτηση του κ. Βάρνα  : 
Καλεσμένος της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της δημοσιογράφου κυρίας Χριστίνας Μέγα με την ιδιότητα του εκπροσώπου ως επικεφαλής του συνδικαλιστικού συνδυασμού ‘’ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ’’ καθώς και αυτή του αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου προέβηκα στην καταρχήν δημόσια προφορική καταγγελία της παράνομης και καταχρηστικής απόφασης του Διοικητή του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου σύμφωνα με την οποία καθαιρείται αναίτια ο υποδιευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΚΘ Λέρου ο οποίος ουσιαστικά υποβαθμίζεται σε απλό προϊστάμενο στον οποίο θα ανατίθενται αρμοδιότητες που θα καθορίζονται κατά περίπτωση από τον Διοικητή του ΚΘΛ και σύμφωνα με την ίδια απόφαση η επίβλεψη της συγκεκριμένης υποδιεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας ανατίθεται στον διοικητικό υποδιευθυντή.
Η συγκεκριμένη απόφαση παραβαίνει κάθε έννοια νομιμότητας και σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με όσα προβλέπονται από τον οργανισμό και τις διατάξεις του.
Καταγγέλλουμε επίσης δημοσίως τον διοικητικό υποδιευθυντή διότι ως συνδικαλιστής και προεδρεύων του σωματείου εργαζομένων αλλά και ως εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΘΛ αποδέχεται να παρανομεί θεσμικά και αποδέχεται να παίρνει θέσεις τις οποίες ούτε τις δικαιούται ούτε και του αναλογούν και θεσμικά και νομικά και με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται και αναδεικνύεται κατά την εκτίμηση μας ένα κάποιο επίπεδο διαπλοκής.

Οσα σοβαρά είπε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο  ο επικεφαλής του συνδικαλιστικού συνδυασμού ‘’ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ’’ κ. Αδαμάντιος Βάρνας : 

 

 

 

\

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις