Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί Για δεύτερη φορά ο Δήμαρχος των Λειψών κ. Φώτης Μάγγος στο διοικητικό συμβούλιο της Π.Ε.Δ Νοτίου Αιγαίου

Για δεύτερη φορά ο Δήμαρχος των Λειψών κ. Φώτης Μάγγος στο διοικητικό συμβούλιο της Π.Ε.Δ Νοτίου Αιγαίου

από 12nisospress
280 προβολές

Και ο Δήμαρχος των Λειψών κ. Φώτης Μάγγος  εξελέγη για δεύτερη φορά μέσα από τις εργασίες  που έγιναν στην Π.Ε.Δ Ν. Αιγαίου για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου!

Ο Δήμαρχος των Λειψών έκανε την εξής ανάρτηση :      

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου παρουσία της υπουργού εσωτερικών Νίκης Κεραμέως, του υφυπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου καθώς και των βουλευτών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.
Το σώμα με εξέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέλος του Δ.Σ.
Η ευγνωμοσύνη μου μεγάλη και η ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη απέναντι σε όλες τις δημοτικές αρχές και στους δημότες που εκπροσωπούν επάξια.
Συνεχίζουμε με το ίδιο πνεύμα ομοθυμίας και συνεργασίας που είχαμε και με το απελθόν Δ.Σ  το οποίο ευχαριστούμε όλοι θερμά.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις