Αρχική Νέα Λέρου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ : “ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ κ. ΚΩΤΤΑΚΗ”

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ : “ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ κ. ΚΩΤΤΑΚΗ”

από 12nisospress
329 προβολές

“ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ κ. ΚΩΤΤΑΚΗ”

 

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την παρέμβαση του τέως Δημάρχου κ. Τιμόθεου Κωττάκη με αφορμή της εξελίξεις στο θέμα του Προσφυγικού Μεταναστευτικού στο Νησί μας.

Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ότι και ο ίδιος με τις επιλογές του έχει συμβάλει στο πρόβλημα αυτό, αφού σε όλες τις Μάχες που δώσαμε για αλλαγή αυτών που έφεραν μετά “βαιων και κλάδων ” το HΟT SPOT στο Νησί, ήταν εκκωφαντικά Απών!!!

Βλέπετε τον απασχολούσε μαζί με τον πολιτικό του “φίλο” κ. Μιχάλη Κόλια αν ο ΠΑΥΛΗΣ είναι Πρεσβευτής της Λέρου στην Αυστραλία και όχι τα Μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

Τον Βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις να εκλεγεί Δήμαρχος το 2010 και εκείνος το 2015 “κρύφθηκε” (Όλοι ξέρουμε ποιόν στήριξε) την ώρα που δίναμε μαζί με τον κ. ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ (ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ) αγώνα να αλλάξουμε τον τόπο. Αλλά και στις εκλογές του Μαΐου 2019 (ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ) πάλι κρυπτόμενος δεν βοήθησε να απαλλάξουμε τον τόπο από μια επικίνδυνη Δημοτική Αρχή, όταν όλοι ήξεραν ότι πρώτος Στόχος μας ήταν η απαλλαγή του τόπου από το HOT SPOT.

Υπενθυμίζω στον κ. Κωττάκη ότι πρώτος ο Γιώργος ο Παυλής το 2015 φώναζε για απευθείας μετάβαση των Μεταναστών από Φαρμακονήσι  – Πειραιά όταν όλοι χλεύαζαν αυτήν μου την πρόταση.

Τώρα είναι αργά για Δάκρυα κ. Κωττάκη, με τις επιλογές σας είστε και εσείς μέρος του Προβλήματος, και αυτό είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε πολύ καλά.

Η εκκωφαντική σιωπή σας όλα αυτά τα Χρόνια δεν σας απαλλάσσει και από τις δικές σας ευθύνες!!

Έστω και Αργά καλώς ήλθατε στην “πραγματικότητα” που ζούμε όλοι εμείς μαζί με τον Λεριακό Λαό.Η Ιστορία, να ξέρετε, αυτή τη φορά θα είναι απέναντι σας και όλοι θα ξέρουμε το Γιατί!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΉΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις